Kevesen tudják, de ez az anyag is táplálja a rákot: komoly egészségügyi kockázatot rejt
Egy új kutatás szerint a feldolgozott élelmiszerek egyik összetevője is hozzájárulhat a daganatok növekedéséhez.
Összesen 15 találat.
Egy új kutatás szerint a feldolgozott élelmiszerek egyik összetevője is hozzájárulhat a daganatok növekedéséhez.
Az ultrafeldolgozott élelmiszerek veszélyeiről sokat hallani, de nem mindegyik tiltólistás.
Ezeket az egészségtelen ételeket jobb elkerülni, szerencsére könnyen helyettesíthetőek.
Durván befolyásolja ez az étrend a szív egészségét, de már néhány apró változtatással is sokat lehet tenni az egészségmegőrzésért.
Ízületi gyulladás esetén egyáltalán nem mindegy, hogy mit eszik az ember, mert bizonyos ételek rontanak a tüneteken.
Bizonyos élelmiszerek bizonyítottan növelhetik a rák kockázatát.
Elhízási spirál alakulhat ki az agyban a feldolgozott élelmiszerek hatására.
A legtöbb magyar család naponta fogyasztja, pedig tele van adalékanyagokkal.
A svéd kutatás szerint negatív hatással bírnak a mélyalvásra.
A WHO álláspontja szerint jobb az óvatosság a feldolgozott húsokkal.
A tudatos, egészséges életmód szerencsére mind a megelőzésben, mind a fennálló betegség tüneti kezelésében hasznos segítséget jelent.
Diéta alatt sokan sóvárognak egészségtelen ételek iránt, de szerencsére számos dolog agyban dől el.
A gyorsételek befolyásolják a memóriát és az étvágy szabályozását az agyban.
Ezzel az anyaggal tapasztják össze az ételeket.
Óriási lenne a különbség a modern csendélet és a múlt századok festményei között.